El grup de 5è

El grup de 5è

dimecres, 7 de desembre de 2016

SENTIMENTS DIA A DIA

Divendres a les 15:00h. la classe era un galliner d'emocions. La Laia, la pobra estava desesperada per què no callàvem, en aquell moment teníem una barreja de nervis i emocions. Quan faltaven 10 min. per acabar la classe, la mestra ens va fer un exercici de relaxació. Quan va acabar, ella pensava que ens relaxaríem però encara estàvem més excitats. No podíem parar de parlar, cridar i saltar d'emoció.

A les 17:00h. un cop al gimnàs havíem de berenar, ja que no marxaríem cap a casa. Allà sí que cridàvem de l'emoció, va arribar l'hora de posar-nos el davantal i cap a les cuines. Quins nervis!

Vàrem arribar a la cuina i vam començar a organitzar els estris i els productes que necessitava cada grup. Aleshores, quan ja portàvem una estona cuinant ens vam trobar amb algun imprevist. Però treballant junts els vam superar. 
Semblava que les hores passessin més ràpid que de costum. El temps se'ns tirava a sobre. Gràcies a la coordinació de tots els membres de cada grups ho vam tirar endavant.


Va arribar l'hora d'obrir les portes als pares, nosaltres tan orgullosos i satisfets de la feina feta,  els vam aplaudir i ells van fer una cara d'alegria esplèndida.
Començava el sopar!


A l'acabar el sopar, estàvem molt emocionats però alhora tristos perquè el nostre projecte arribava a la seva fi. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada